Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 // Planet of Zeus


Μπάντα από άλλο πλανήτη... Planet of Zeus
 
Λίγα λόγια για τους Planet of Zeus
Οι P.o.Z, είναι ένα βαρύ stoner rock συγκρότημα από την Αθήνα. «Hairy Ass Stoner Rockers» τους χαρακτήρισε χιουμοριστικά, ο μεγάλος Bruce Dickinson των Iron Maiden, σε συνέντευξή του στο BBC, για να τους εκθειάσει αμέσως μετά, βάζοντάς τους ανάμεσα στους καλύτερους συνεχιστές της μουσικής παρακαταθήκης, των Black Sabbath.
Δημιουργήθηκαν το 2000, παίζοντας εκτενώς, σε όλη την Ελλάδα, σχεδόν οπουδήποτε μπορούσαν, ξεκινώντας από πάρτι σε σπίτια, ως και σε στάδια.

Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο δεύτερος δίσκος, τους εξασφάλισε ένα μεγάλο και πιστό κοινό και τους έδωσε το διαβατήριο για συνεχείς εμφανίσεις, εκτός Ελλάδος. Οι επόμενοι δίσκοι διεύρυναν τους μουσικούς ορίζοντες της μπάντας και την ποικιλία των ακροατών, με αποτέλεσμα σήμερα, να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα.
Τραγούδια όπως τα Leftovers, Vanity Suit, The Great Dandolos, Woke Up Dead, Loyal to the Pack, προκαλούν αντιδράσεις σχεδόν γηπεδικού χαρακτήρα, κάθε φορά που ακούγονται ζωντανά. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στην πρώτη εμφάνιση των Planet of Zeus, στα μέρη μας. Εσύ θα λείπεις;

Albums
Eleven the Hard Way (2008)
Macho Libre (2011)
Vigilante (2014)
Loyal to the Pack (2016)

Επίσημη ιστοσελίδα

Facebook Page

Youtube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι ένας ανοιχτός θεσμός και στηρίζεται στη συμμετοχή, κάθε άποψη και πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη.