Σάββατο, 6 Αυγούστου 22 // Γιώργος Τσαλίκης - KINGS - BOSSIKAN - ASPA - Mc Daddy


 

Σάββατο 6 Αυγούστου μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, διαφορετική από ο,τι έχετε συνηθίσει ως τώρα στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, μία βραδιά που θα μετατραπεί στο απόλυτο πάρτι του καλοκαιριού με:
#KINGS, γιατί πάρτι χωρίς “βασιλιάδες” και τη νέα τους “Madame” δεν γίνεται. Θα πάτε “όπου σας πάνε”.. Καλοκαίρι.. “Παγωτό”.. “Μπικίνι”.. Και πριν βάλετε το μπικίνι σας, ο #Mc_Daddy θέλει πάρτι στο “Νησί” , δίπλα στη λίμνη Τυχερού.
Ακόμα δεν ξέρουμε βέβαια ποιος θα παίξει μπάλα σαν τον Ράμος μες στο Μπερναμπέου... ο MC Daddy ή ο Bossikan ; Ο Bossikan ή ο MC Daddy;
Ο #Bossikan είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση τράπερ που έχει περισσότερα κοινά με τον Παντελίδη παρά με τον Young Thug: είναι λαϊκός ακόμα και στον λυγμό του, όταν λέει τραγουδιστά τα ρεφρέν.
Oh, ναι... Το γρίφο θά τον λύσει η #Ασπα!
Η Άσπα, η νεαρή τραγουδίστρια θα μας ξεσηκώσει με την επιτυχία της “Στάχτη”, αλλά και το νέο της ντουέτο με τον αδερφό της Mad Clip, που αγαπήθηκε μέσα σε λίγες ώρες κοντεύοντας τα 2,000,000 προβολές.
Μην λείψει κανείς! Αναμένονται εκπλήξεις! Σάββατο είναι καί στην Ελλάδα, στο Τυχερό, ...κανείς δεν κοιμάται νωρίς!

VIVA TICKET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι ένας ανοιχτός θεσμός και στηρίζεται στη συμμετοχή, κάθε άποψη και πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη.