Παρασκευή, 18 Αυγούστου // Χίλια Χρόνια

Παρασκευή, 18 Αυγούστου στο Φεστιβάλ οι Χίλια Χρόνια

Το συγκρότημα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δημιουργήθηκε μέσα από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου το 2008 κέρδισε το ΤΡΙΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ.


Τον Νοέμβριο του 2009 υπογράφουν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με την POLYMUSIC, και κυκλοφορεί το cd “Φωτιά μου η Αγάπη” σε διανομή της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ .
Από τότε τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εμφανίζονται συνεχώς σε πολλές μουσικές σκηνές της Β. Ελλάδας…αλλά και σε διάφορα φεστιβάλ,όπου ως support group,άνοιξαν τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών όπως Δ.Σαββόπουλο,Πλιάτσικα, Πορτοκάλογλου, Μ.Στρατή, Ζιώγαλα, Φάμελλο,Νατάσσα Μποφίλιου


Το κύριο χαρακτηριστικό των ΧΙΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, είναι οι LIVE εμφανίσεις τους καθώς παρουσιάζουν ένα πλούσιο rock πρόγραμμα, από ελληνικό αλλά και ξένο ρεπερτόριο, καθώς και πολλά «πειραγμένα» τραγούδια, με μια διαφορετική προσέγγιση χιούμορ και σάτιρας…!


Αυτή την περίοδο το group ετοιμάζει την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά ,
στην οποία θα περιλαμβάνετε και η διασκευή του τραγουδιού «ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ» του Σωκράτη Μάλαμα, η οποία εγκρίθηκε από τον ιδιο τον δημιουργό .


Παράλληλα ο συνθέτης των ΧΙΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Κών/νος Κάλλιας επιλέχτηκε από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , αναμεσα από 768 συμμετοχές,να συμμετάσχει στον καινούργιο του δίσκο.


H συνεργασια με τον μεγαλο καλλιτεχνη συνεχιστηκε αφου τραγουδησε ακομα ένα κομματι του Κάλλια Κων/νου ,ντουετο με τον Δημητρη Πατσαβουδη,το οποιο θα συμμπεριλφθει στην καινουργια δισκογραφικη δουλεια των ΧΙΛΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ


Επίσης τα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ έχουν παρουσιάσει 2 VIDEOCLIPS ...στα τραγούδια «ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ» και«ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΚΡΑΥΓΗ»…μια παραγωγή της 3D CREATIONS OF REALITIES, το οποίο καυτηριάζει την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας…!


Τα μέλη του group:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΔΗΣ - ΦΩΝΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΤΙΡΗΣ - ΚΙΘΑΡΑ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΩΤΟΣ-ΠΛΗΚΤΡΑ - ΤΡΟΜΠΟΝΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΒΟΔΟΥΛΗΣ - ΝΤΡΑΜΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΣ-ΜΠΑΣΣΟ - ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΔΟΓΛΟΥ-ΚΡΟΥΣΤΑ - ΣΤΙΧΟΙ


Facebook Page
https://www.facebook.com/xiliaxronia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι ένας ανοιχτός θεσμός και στηρίζεται στη συμμετοχή, κάθε άποψη και πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη.