Σάββατο, 19 Αυγούστου // Παναγιώτης Δόβρης

Ο Παναγιώτης Δόβρης στο 15ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού


Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το 1990. Η πρώτη του επαφή με τον χώρο της μουσικής ξεκινάει μερικά χρόνια αργότερα ακολουθώντας με επιτυχία προγράμματα σπουδών και
εκμάθησης κλασικής κιθάρας, σαξοφώνου, πιάνου, λαϊκών οργάνων, φωνητικής και ανώτερων θεωρητικών.


Σπουδάζει σύνθεση στο τμήμα μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και κάνει το μεταπτυχιακό του στο τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Η πορεία του στην ελληνική δισκογραφία ξεκινάει, παρά το νεαρό της ηλικίας του το 2012, όταν κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Κλόουν Είναι οι Άνθρωποι» με δικό του στίχο, μουσική καθώς και ενορχήστρωση. Ο Δεύτερος δίσκος με τίτλο “Ένα Τσουβάλι Λόγια” έρχεται 1 χρόνο αργότερα. Το 2014 συμμετέχει με φωνή, κιθάρα και πνευστά στο δίσκο “Αγγελοστάλσιμο” και το τραγούδι “Το ρούχο του Θεού” του Π. Κελάνδρια καθώς και στο τραγούδι “Να τραγουδάς” της Δ. Καγιούλη.


Ασχολείται ενεργά με τον χώρο των συναυλιών τα τελευταία 5 χρόνια με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και στο ιστορικό του ήδη υπάρχουν συνεργασίες με καταξιωμένους μουσικούς του είδους όπως τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη και τον Θάνο Μικρούτσικο.

Facebook Page
https://www.facebook.com/pdovris/

Youtube
www.youtube.com/user/pdovris

Twitter
www.twitter.com/pdovris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι ένας ανοιχτός θεσμός και στηρίζεται στη συμμετοχή, κάθε άποψη και πρόταση σας είναι ευπρόσδεκτη.